Anbefalet malermester

Der er forskel på malerarbejde, både på arbejdets udførelse og på de materialer, der anvendes. Jeg bruger produkter fra Dyrup, og udfører et professionelt håndværk. Jeg gør mig umage, og jeg håber at du bliver glad for resultatet – og at du har lyst til et give mig en forhåbentlig positiv kommentar med på vejen.

Se, hvad andre siger om mig.

Hvis du har Gmail, kan du anbefale mig på Google 

Du kan også anbefale mig på Trustpilot 

Nedenfor kan du læse de anbefalinger, der er afleveret her på siden. (Du kan stadig skrive her på siden, men fremover håber jeg at du vil skrive på Google-anmeldelser eller Trustpilot).

Tilbage til forsiden >>>

Rating: 5

11 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Super flot arbejde til en rigtig god pris.

  Det var dejligt at kunne overlade maleropgaven på vores nye 3 værelses lejlighed til Thomas og derefter fokusere 100% på flytningen. Det er noget helt særligt at flytte ind i en flot nymalet lejlighed.

  Rating: 5
 • Maling af loft og vægge
  Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet. Super god service og meget dygtige.

  Rating: 5
 • Diverse indendørs
  Jeg manglede at få færdiggjort malerarbejde her, der og allevegne i min 4V lejlighed, som jeg har været i gang med at sætte i stand i et år. Jeg var gået helt død. Thomas sprang til, da jeg ringede. Han har lavet tingene, som vi har aftalt det, han holder aftalerne og han er rar. Han har godt overblik, for han klarede at være i gang over det hele samtidig.

  Rating: 5
 • Øje for detaljen og til tiden!
  Fandt Thomas gennem haandvaerker.dk til at ordne hele vores lejlighed som vi netop havde købt som et dødsbo. Det så ud derefter og efter vi havde fjernet 4 lag gammeltapet var dele af muren krakeleret og det lignede ikke noget der nogensinde vil blive pænt. Efter vi havde Thomas gående knap en måned, står det snorlige og der har været kredset om detaljen. Lejligheden ligner nu et stykke nybyggeri og vi får meget ros fra venner der har set det før og efter.
  Thomas er punktlig og overholder aftale samt stramme deadlines, om han så skal arbejde hele sin weekend væk. Han er ikke så glad for papir arbejde, så det kan nogle gange tage lidt tid at få et tilbud eller en regning.
  Vi har været så glade for hans arbejde at han også har malet hele mine forældres hus, samt min kærestes forældres trappeopgang. Begge dele også med stor tilfredshed.

  Rating: 5
 • Maling af loft og vægge
  Maling og afdækning udført fuldt professionelt og i en venlig adfærd.
  Vi er fuldt ud tilfredse.

  Rating: 5
 • Maling af trappeopgang
  Opgangen blev spartlet i et dårligt tapetseret hjørne og fremstår nu langt flottere. Derefter blev trappeopgang samt en væg i vort badeværelse malet til fuld tilfredshed.

  Rating: 5
 • Flot malerarbejde
  Jeg fik malet lejligheden, mens jeg var på ferie. Thomas ringede og gav besked den dag, han blev færdig med arbejdet, 2 dage før han havde lovet det færdigt!
  Både lofte og vægge er malet meget flot, jeg vil meget gerne anbefale Thomas til at udføre malerarbejde.

  Rating: 5
 • Spartling og maling af lejlighed
  Thomas leverede et rigtig godt stykke arbejde i min nye lejlighed. Han er super nem at snakke med.

  Rating: 4
 • Malerarbejde på vindusrammer
  Malerarbejde på døre og vinduesrammer incl. slibning og oliering af disse var udført perfekt og til den aftalte tid.Jeg kan desværre ikke finde noget at klage over. Fint arbejde.
  Venlig hilsen Stig Palmvig

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *